Chrupiące Pieczone Filety Rybne
Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 20 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 40 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka koperku, filetów z dorsza, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Filety Rybne, Pieczone Filety Rybne, oraz Pieczone Filety Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. linia 9-by-13-calowa patelnia do pieczenia z folią i mgiełką z natryskiem do gotowania.
Osusz rybę ręcznikami papierowymi.
Posypać pieprzem; przenieść na patelnię.
Połącz pokruszone krakersy i koperek w misce.
Wymieszać majonez, musztardę i sok z cytryny w innej misce.
Rozprowadzić mieszankę majonezu na wierzchu filetów.
Posypać mieszaninę krakersów na wierzchu i delikatnie docisnąć, aby przylegać.
Piec, aż ryba jest gotowane przez, 10 do 15 protokół.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio