Chrupiące pieczone bakłażany frytki z sosem marinara Dipping (aka bakłażan parmezan frytki!)

Przepis chrupiące pieczone bakłażany frytki z sosem marinara zanurzenie (akan bakłażan parmezan frytki!) może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.57 za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 7248 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać bakłażan, Panko bułka tarta, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Chrupiące pieczone frytki Ratatouille (cukinia i bakłażan) z pikantnym sosem pomidorowym, Frytki z bakłażanem w sosie Marinara, oraz Frytki Z Bakłażana Z Sosem Jogurtowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kromki bakłażana zanurzyć w mące, zanurzyć w jajku, a następnie w mieszaninie bułki tartej panko, parmezanu, tymianku soli i pieprzu.
Umieścić plastry bakłażana na stojaku z drutu na blasze do pieczenia i piec w nagrzanym piekarniku 218°, aż złoty kolor będzie brązowy, o 7-10 protokół.