Chrupiące Paluszki Z Kurczaka Z Orzechami Pekan

Chrupiące Paluszki Z Kurczaka Z Orzechami Pekan
Chrupiące paluszki z kurczaka z orzechami pekan mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 334 kalorie, 40g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, sól, połówki piersi kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć solanki, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowe Ciasto Bezowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chrupiące Płatki Drobiowe Paluszki, Chrupiące Paluszki Z Kurczaka Pieczone Miodem, oraz Paluszki z kurczaka z chrupiącą skórką migdałową.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. spryskaj stojak z drutu sprayem do gotowania i umieść na wierzchu wyłożonej folią patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz sól, pekan, sól i paprykę w misce robota kuchennego i pulsuj, aby drobno zmielić i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy SaltineKrakersy Saltine
PaprykaPapryka
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przenieść do płytkiej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Umieść mąkę w drugiej płytkiej misce. Lekko ubić razem jajko i 1 łyżkę. woda w trzeciej płytkiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Każdy pas kurczaka zalać mąką, zanurzyć w jajku i zanurzyć w mieszaninie krakersów. Ułóż kurczaka na stojaku i piec do złotego brązu, 18 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
KrakersyKrakersy
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn