Chrupiące okłady z tofu i boczkiem
Chrupiące okłady z tofu i bekonu mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 95 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, tofu, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Tofu Z Grilla Wraps, Pikantne Okłady Z Tofu, oraz Okłady Z Sałaty Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść tofu, żółta cebula, zielona cebula, czerwona papryka, czosnek, grzyby, pomidor, i boczek w misce robota kuchennego. Przyprawić sosem rybnym, czerwonym winem, pietruszką, solą, pieprzem, curry, musztardą w proszku, koperkiem i imbirem; puree na gładką masę.
Umieść owijkę z jajkiem na powierzchni roboczej z narożnikiem skierowanym w Twoją stronę. Łyżka 1 do 2 łyżki mieszanki tofu między centrum i dolnym rogu opakowania. Wchodzisz na rogu najbliżej Ciebie na górze wypełnienia, a następnie złożyć po lewej i prawej stronie. Zwilżyć górny róg niewielką ilością wody i zwinąć mocno.
Podgrzać kilka centymetrów oleju rzepakowego w dużym garnku do 350 stopni F (175 stopni C). Smażyć kilka okładów na raz, aż środek się ugotuje, a na zewnątrz będzie złoty kolor.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać na gorąco.