Chrupiące okłady z tofu i boczkiem

Chrupiące okłady z tofu i boczkiem
Chrupiące okłady z tofu i bekonu mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 20. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 95 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, tofu, mielony imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Tofu Z Grilla Wraps, Pikantne Okłady Z Tofu, oraz Okłady Z Sałaty Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść tofu, żółta cebula, zielona cebula, czerwona papryka, czosnek, grzyby, pomidor, i boczek w misce robota kuchennego. Przyprawić sosem rybnym, czerwonym winem, pietruszką, solą, pieprzem, curry, musztardą w proszku, koperkiem i imbirem; puree na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Cebula żółtaCebula żółta
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sos RybnySos Rybny
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością5 Funtów Krótkich żeberek Z Kością
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieść owijkę z jajkiem na powierzchni roboczej z narożnikiem skierowanym w Twoją stronę. Łyżka 1 do 2 łyżki mieszanki tofu między centrum i dolnym rogu opakowania. Wchodzisz na rogu najbliżej Ciebie na górze wypełnienia, a następnie złożyć po lewej i prawej stronie. Zwilżyć górny róg niewielką ilością wody i zwinąć mocno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Podgrzać kilka centymetrów oleju rzepakowego w dużym garnku do 350 stopni F (175 stopni C). Smażyć kilka okładów na raz, aż środek się ugotuje, a na zewnątrz będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Magazyn