Chrupiące Azjatyckie okłady z sałaty to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, zieloną cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Chrupiące Okłady Z Sałaty Southwest Ranch, Okłady Z Sałaty Azjatyckiej, oraz Okłady Z Sałaty Azjatyckiej.
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.