Chrupiące Morele W Czekoladzie
Chrupiące morele zanurzone w czekoladzie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 22 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka migdałów, moreli, półsłodkiej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Morele Zanurzone W Czekoladzie, Morele Suszone Zanurzone W Czekoladzie, oraz Gorzka Czekolada Zanurzone Chrupiące Kokos Nerkowca Sezam Bary.
Instrukcje
Umieść migdały na suchej patelni na średnim ogniu. Gotować, często potrząsając patelnią, aż orzechy będą pachnące i lekko upieczone, około 4 minut.
Przenieść do miski; drobno posiekać, gdy ostygnie.
Przynieś 1 cal wody na wolnym ogniu na małej patelni.
Czekoladę umieścić w małej, żaroodpornej misce nad gotującą się wodą.
Odstawić, aż czekolada prawie się rozpuści, około 5 minut.
Wyjąć miskę z ognia i wymieszać czekoladę, aż będzie gładka.
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Pracując pojedynczo, zanurz około 3/4 moreli w czekoladzie, pozwalając, aby nadmiar kapał. Delikatnie zanurz pokrytą czekoladą część moreli w posiekanych orzechach i przenieś na blachę do pieczenia. Powtórz z pozostałymi morelami, czekoladą i orzechami.
Umieścić w lodówce, aż Zestaw, co najmniej 20 minut. Przechowywać schłodzone, aż będą gotowe do podania.