Chrupiące masło orzechowe Bulgur z jagodami
Chrupiące masło orzechowe Bulgur z jagodami może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 846 kalorii, 38g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka malin, jogurtu greckiego, orzeszków ziemnych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Masło Orzechowe I Data" Jelly " Bulgur Wheat, Chrupiące Masło Orzechowe Steel Cut Owsianka + Happy National Peanut Day, oraz Tosty z masłem orzechowym z jagodami i miodem.
Instrukcje
Połącz niegotowane bulgur i mleko w małej misce. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc. Puch rano.
Umieść 3/4 szklanki namoczonych ziaren w małej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa na wysokości przez 1 minutę. Wymieszać z masłem orzechowym. Na wierzchu maliny, jogurt i posiekane orzeszki ziemne.