Chrupiące letnie Roladki Tofu, Shiitake i szpinaku

Chrupiące letnie Roladki Tofu, Shiitake i szpinaku
Chrupiące tofu, Shiitake i szpinakowe letnie bułeczki to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 45 i kosztuje 31 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 25 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści i tender wynika z 1/2 kolendra pęczek, liście szpinaku, liście i tender wynika z 1/2 mięta pęczek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kurczak, tofu, shiitake i szpinak Stir fry, Zupa makaronowa Soba z tofu, słodkimi ziemniakami, grzybami Shiitake i szpinakiem, oraz Gingery Tofu Summer Rolls dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić tofu na 1/4-in.- grube plastry, następnie delikatnie dociśnij do sucha między podwojonymi ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Trzepaczka 2 łyżki. olej z pestek winogron, czosnek, olej sezamowy i sos sojowy w szerokiej, płytkiej misce. Plastry tofu zanurzyć w marynacie, aby pokryć obie strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Pestek WinogronOlej Z Pestek Winogron
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Sos SojowySos Sojowy
MarynataMarynata
CzosnekCzosnek
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Podgrzać 1 łyżkę. olej z pestek winogron na patelni na średnim ogniu; gotować tofu na złoty i chrupiący, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Pestek WinogronOlej Z Pestek Winogron
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Ostudzić; pokroić wzdłuż na cienkie paski.
5
Tymczasem ciepło pozostało 1 łyżka. olej z pestek winogron na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Pestek WinogronOlej Z Pestek Winogron
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać grzyby i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
7
Zanurz papier ryżowy w ciepłej wodzie na kilka sekund-aż będzie giętki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
WodaWoda
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
8
Połóż na talerzu i odstawić na 10 do 15 sekund, aby woda wsiąkła.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
9
Warstwa 1/6 nadzienia na dolnej trzeciej części opakowania, zaczynając od szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
10
Podnieś wypełnioną krawędź do góry i nad wypełnieniami i trzymaj ją od siebie, chowając wypełnienia mocno, ale delikatnie i składając po bokach. (Pomaga rozciąganie owijki podczas toczenia.) Powtórzyć z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia5
Magazyn