Chrupiące latki z warzyw korzeniowych z puree z buraków

Chrupiące latki z warzyw korzeniowych z puree z buraków
Chrupiące latki z warzyw korzeniowych z puree z buraków mogą być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka cebuli, oliwy z oliwek, wstępnie gotowane buraki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako niedrogi dodatek do Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Placki ziemniaczane z buraków i czerwonej cebuli z puree z marchwi i chrzanem i kminkiem Creme Fraiche, Latki Z Warzyw Korzeniowych, oraz Latki Z Warzyw Korzeniowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pierwsze 3 składniki ułożyć na ręcznikach papierowych; wyciskać aż będzie ledwo wilgotny. Odważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
NóżNóż
3
Mąkę, kminek, 1/4 łyżeczki soli, jajka i cebulę połączyć w misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KminekKminek
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CebulaCebula
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać mieszaninę ziemniaków; ubić mikserem z małą prędkością, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać 2 łyżeczki oleju; wirować. Heap 3 mieszanki ziemniaków łyżki do patelni, aby utworzyć patty; lekko spłaszczyć. Powtórz procedurę 5 razy, aby uformować 6 pasztecików. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie; gotować 6 minut z każdej strony lub aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Umieść latkes na blasze do pieczenia; trzymaj ciepło w piekarniku. Powtórz procedurę dwa razy z pozostałą mieszaniną oleju i ziemniaków, aby uzyskać łącznie 18 latkes.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
8
Posypać 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
9
W razie potrzeby udekoruj koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
10
Połącz jabłko i pozostałe składniki w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
11
Podawać z latkes.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn