Chrupiące Kokosowe Dippery Z Kurczaka Z Musztardą Wowee Maui

Chrupiące Kokosowe Dippery z kurczaka z musztardą Wowee Maui może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 671 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,72 zł za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś piersi z kurczaka, musztardę Wowee maui, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać słodzony kokosowy można śledzić to danie główne z Masło orzechowe i galaretki kokos nerkowca Sandwich Cookies (no-piec, wegańskie, bezglutenowe) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Podobne przepisy to Krewetki kokosowe z sosem musztardowym Maui, Chrupiące Kurczak Dippers, oraz Kurczak, ziemniaki i fasolka szparagowa z musztardą miodową.
Instrukcje
Pokrój każdą pierś z kurczaka na 4 do 6 pasków.
W misce ubić mąkę i kolejne 4 składniki.
Połączyć kokos i bułkę tartą w dużym płytkim naczyniu. Kawałki kurczaka zanurzyć w mieszaninie mąki i pogłębiać w mieszance kokosowej.
Wlać olej na głębokość 2 cali w głębokiej patelni lub piecu holenderskim; ogrzać do 35
Smażyć kurczaka, partiami, 2 do 3 minut lub do złotego.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
W razie potrzeby posypać lekko solą.
Podawać z musztardą Wowee Maui.
Dekorować, w razie potrzeby.