Chrupiące jabłko ze słodkim imbirem i orzechami Macadamia
Jabłko chrupiące ze słodkim imbirem i orzechami Macadamia może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 629 kalorii, 6G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cynamon, krystalizowany imbir, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czyste Jedzenie Pikantne Słodkie Orzechy Makadamia, Jabłko-Imbir Crisp, oraz Jabłko Imbir Crisp Smoothie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 i umieść stojak w dolnej trzeciej. W robocie kuchennym mąkę wymieszać z brązowym cukrem, zmielonym imbirem, cynamonem i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Suszonej Musztardy
Ramię
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać masło i pulsować, aż będzie wielkości małego groszku.