Chrupiące Gofry Kukurydziano-Bekonowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj chrupiących gofrów z mąki kukurydzianej i bekonu. Jedna porcja zawiera 514 kalorii, 13g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, bekon, proszek do pieczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gofry kukurydziane z boczkiem i cheddarem, Gofry Z Kozim Serem O Smaku Figowym, Mąką Kukurydzianą I Bekonem, oraz Gofry ziołowe z mąki kukurydzianej ze smażonymi jajkami i boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 6 protokół.
Transfer na ręczniki papierowe. Pokruszony bekon.
Mąkę ubić, a następnie 3 składniki w dużej misce do wymieszania.
Ubić maślankę, jajka i 3 łyżki syropu klonowego w średniej misce do wymieszania.
Dodać mieszaninę maślanki do suchych składników; mieszać tylko do wymieszania. Złóż 1/4 szklanki roztopionego masła i pokruszonego boczku.
Rozgrzej gofrownicę (na średnim ogniu). Lekko posmaruj gofrownicę roztopionym masłem lub spryskaj nieprzywierającym sprayem. Pracując partiami, ciasto łyżką na gorącej gofrownicy, rozprowadzając równomiernie po siatce. Zamknij gofrownicę i gotuj, aż wafel będzie brązowy, chrupiący i ustawiony, około 6 minut, w zależności od rodzaju gofrownicy.
Przełożyć gofry na talerze.
Podawać z syropem klonowym.