Piernikowe Ciasto Budyniowe Pomarańczowe

Piernikowe Ciasto Budyniowe Pomarańczowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta piernikowego z pomarańczowym puddingiem. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 359 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Boże Narodzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Jeśli masz brązowy cukier, jajko, ciasto piernikowe i mix cookie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Spróbuj Piernikowe Ciasto Budyniowe Pomarańczowe, Piernikowy Pudding świąteczny z sosem pomarańczowym, oraz Piernikowe Ciasto Budyniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. w 8-calowym kwadratowym (2-quart) szklanym naczyniu do pieczenia, wymieszać mieszankę piernikową, 1 szklankę wody i jajko widelcem do wymieszania. Energicznie mieszać około 2 minut, skrobanie narożników często, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piernikowe Ciastka MixPiernikowe Ciastka Mix
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Posypać brązowym cukrem równomiernie na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
3
W rondlu 2-quart, ciepła 1/2 szklanki wody, sok pomarańczowy i masło na dużym ogniu, często mieszając, aż mieszanina jest gorąca i masło jest stopiony. Wymieszać ze skórką pomarańczową. Powoli wlać ciasto i brązowy cukier (niektóre ciasto wzrośnie do góry).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Piec od 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostrożnie wyjąć z piekarnika, ponieważ ciasto unosi się na wierzchu warstwy budyniu (wierzch upieczonego ciasta będzie miał pęknięcia). Fajne 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Podawać na ciepło z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn