Chrupiące Czekoladowe Serca
Chrupiące czekoladowe serduszka to bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 342 kalorie. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś kwadraty z kory czekoladowej, płatki ryżowe, masło orzechowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Chrupiące Karczochy Serca, Chrupiące Serca Tofu, oraz Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado.
Instrukcje
Mikrofalowe kąski czekolady w dużej szklanej misce na wysokości przez 2 minuty lub do stopienia, mieszając co 30 sekund. Wymieszać z masłem orzechowym, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Wymieszaj płatki, orzeszki ziemne i pianki. Line a patelnia 13 x 9 cali z folią. Lekko nasmaruj folię. Mieszankę wcisnąć do patelni wyłożonej folią.
Posypać białymi nonpareils, w razie potrzeby.
Odstawić 1 godzinę lub do firmy; cut z 3-calowy foremka do ciastek w kształcie serca, aby serca. Serca przechowywać w hermetycznym pojemniku lub umieścić w pudełku cukierków, w razie potrzeby.
* 6 (2-uncja) kwadraty powłoki z kory migdałów mogą być zastąpione.
Uwaga: białe nonpareils (małe ozdobne koraliki) są dostępne w sklepach dekorujących ciasta lub dużych supermarketach.