Chrupiące Czekoladowe Jajka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać chrupiące czekoladowe jajka spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 285 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 54. Jeśli masz brązowy cukier, masło orzechowe, płatki kukurydziane, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Chrupiące jajka pieczone, Chrupiąca Sałatka Rzymska z jajkami i grzankami, oraz Chrupiące Czekoladowe Ciasto Truflowe.
Instrukcje
W ciężkim rondlu połącz brązowy cukier, syrop kukurydziany i masło orzechowe. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż będzie gładka.
Zdjąć z ognia; wymieszać w zbożach i orzeszkach ziemnych.
Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, upuść łyżki stołowe na woskowane arkusze do pieczenia wyłożone papierem. Formować w kształty jaj. Przechowywać w lodówce do firmy.
W kuchence mikrofalowej roztopić kawałki czekolady i skrócić; mieszać do uzyskania gładkości. Jajka zanurzyć w czekoladzie; pozostawić nadmiar do kapania.
Umieść na woskowanej, wyłożonej papierem blasze do pieczenia. Udekorować posypką.