Chrupiące Ciasta Risotto

Chrupiące Ciasta Risotto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj chrupiących ciast Risotto. To danie główne ma 644 kalorie, 21g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz podstawowe risotto mikrofalowe, oliwę z oliwek, dodatki: parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 83%. Podobne przepisy to Chrupiące Risotto z kozim serem z ciepłymi zimowymi gruszkami, Ciasta Risotto, oraz Ciasta Risotto.

Instrukcje

1
Kształt risotto na 4 okrągłe placki (około 3 1/2 cala szerokości). Pogłębianie w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2
Gotować paszteciki w gorącym oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Podawać na ciepło z pożądanymi dodatkami.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn