Chrupiące Cebulowe Ciasto Ziemniaczane
Crunchy Onion Potato Bake is a bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 170 kalorii. Ten przepis służy 14. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, mleko, pieczone ziemniaki czosnkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crunchy Sweet Potato Bake, Szwajcarsko-Cebulowy Placek Ziemniaczany, oraz Karmelizowana Cebula Puree Ziemniaczane Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 13x9-calowy (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. W rondlu 3-ćwiartkowym podgrzać mleko, wodę i margarynę do wrzenia. Wymieszać zawartość obu woreczków ziemniaków (z pudełka ziemniaków) tylko do zwilżenia; odstawić na 1 minutę. Mieszaj widelcem do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszaj kukurydzę.
Łyżka połowę mieszanki ziemniaków do naczynia.
Posypać 1/2 serem i cebulą. Top z pozostałych ziemniaków; posypać pozostałym serem i cebulą.
Piec 10 do 15 minut lub aż ser topi się i cebula jest złoty.