Chrupiące Azjatyckie Brokuły Coleslaw
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać chrupiące Azjatyckie brokuły Coleslaw spróbować. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 9 porcji z 162 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać plantatorów migdały, brokuły slaw, Ramen zupa z makaronem mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chrupiące Azjatyckie brokuły smażyć z migdałami, Munchy Crunchy Asian Broccoli Slaw, oraz Chrupiąca Coleslaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dressing wymieszać z pakietem przypraw z 1 pakietu zupy mix. Wyrzucić pozostały pakiet przypraw lub rezerwy do innego użytku.
Rozbij makaron; umieść w dużej misce.
Dodać sałatę, cebulę, ziarna słonecznika i orzechy; lekko wymieszać.
Dodać mieszankę opatrunkową; lekko wymieszać.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
![Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino]()
Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, Wino
To piękne wino jest cudownie spójne rocznik po roczniku. Otrzymujemy najwyższej jakości owoce Chenin Blanc z rancza Wilsona w Clarksburgu, co pozwala nam produkować wyraziste, dopracowane i pyszne wino. Na początku Zawirowania aromaty białej gruszki, ananasa i banana wyrastają do przodu ze szklanki. Na podniebieniu wino jest orzeźwiające smakami dojrzałej mandarynki i brzoskwiń. Odczucia w ustach są żywe, ale bogate i mają subtelną kremowość. Fermentacja w 100% ze stali nierdzewnej gwarantuje świeżość owoców, które fani tego wina docenili przez lata. To kwintesencja letniego napoju i idealne wino do połączenia ze świeżymi ostrygami!