Chrupiąca Sola Smażona Na Patelni
Chrupiąca podeszwa smażona na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 7,42 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, oliwy z oliwek, tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Sola smażona na patelni z salsą ogórkowo-pomidorową, Smażona brukselka z suszoną solą, oraz Sola Petrale smażona na patelni z Sukkotashem z dyni i kukurydzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka ubić w płytkiej misce.
Połącz kolejne cztery składniki w innej misce. Kawałki ryb obrócić w okruchy, następnie w jajka i ponownie w okruchy, poklepując okruchy.
Podgrzać 1 Łyżkę. każdy olej i masło w 12-calowej patelni nonstick na średnim ogniu. Gdy masło jest stopione, dodać 2 kawałki ryby i gotować, obracając raz, aż złoty, o 6 protokół.
Dodać pozostały olej i masło do patelni i powtórzyć z pozostałą rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.