Chrupiąca Sałatka Azjatycka

Chrupiąca Sałatka Azjatycka
Chrupiąca Sałatka Azjatycka może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 321 kalorii, 10g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka plantatorów migdałów, env. seasons dressing mix, coleslaw blend i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Chrupiąca Sałatka Azjatycka, Kolejna Chrupiąca Azjatycka Sałatka, oraz Chrupiąca Sałatka Azjatycka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj mieszankę opatrunkową w małej misce zgodnie z zaleceniami na kopercie. Wymieszać z cukrem i sosem sojowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix Sosów SałatkowychMix Sosów Sałatkowych
Sos SojowySos Sojowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Rozbij makaron; umieść w dużej misce. Odrzuć Pakiety przypraw lub rezerwy do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Do makaronu dodać mieszankę coleslaw, cebulę, ziarna słonecznika i orzechy; lekko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SłonecznikaZiarna Słonecznika
MakaronyMakarony
CebulaCebula
OrzechyOrzechy
4
Dodać dressing; wrzucić do równomiernie płaszcz mieszaniny makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Można spróbować wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 32 dolarów za butelkę.
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Wina Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Złożony i elegancki, z warstwami czystych, skoncentrowanych owoców gruszkowych, cytrusowych i pestkowych, przepyszną kwasowością i pikantnym, mineralnym rdzeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia17
KuchnieAzjatyckie
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn