Chrupiąca Polewa

Chrupiąca Polewa
Chrupiąca polewa to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 254 kalorie. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Sprawdza się jako tani deser. Udaj się do sklepu i podnieś sól, cukier granulowany, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 10%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Jabłko chrupiące z polewą orzechową, Chrupiąca pomarańcza z polewą kokosową, oraz Gruszka chrupiąca z polewą owsianą Streusel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki wymieszać w misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Pokroić na maśle blenderem lub widelcem, aż mieszanina utworzy kawałki wielkości grochu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Piec w 375 przez 10 minut lub do lekko rumiane. Rozbić na małe kawałki widelcem i piec 5 Więcej minut lub do chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn