Chrupiąca okruchowa przystawka wieprzowa to bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz Staromodne płatki owsiane, mielony cynamon, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Chrupiąca Okruchowa Przystawka Wieprzowa, Brokuły Z Chrupiącą Polewą Okruchową, oraz Potrójne ciasto jagodowe z granolą chrupiące okruchy polewa.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdym z 24 regularnych kubków muffin; spryskaj papierowe kubki do pieczenia sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
W średniej misce, wymieszać 1 1/2 szklanki Bisquick mix, jaja, mleko, wieprzowina, cebula i rozmaryn, aż dobrze wymieszane. Odstawić. W małej misce, wymieszać 1/2 szklanki Bisquick mix, płatki owsiane, brązowy cukier i cynamon. Wymieszać z masłem i jabłkiem.