Chrupiąca Marynowana Zielona Fasola
Chrupiąca marynowana zielona fasola to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 60 porcjami. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 8 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz Koper, wodę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chrupiąca I Pikantna Marynowana Zielona Fasola, Marynowana zielona fasola, oraz Marynowana Zielona Fasola dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wysterylizuj 6 (1/2 pint) słoików z pierścieniami i pokrywkami i utrzymuj ciepło. Przyciąć fasolkę szparagową do 1/4 cala krótszy niż słoiki.
W dużym rondlu wymieszaj ocet, wodę i sól.
Dodać czosnek i doprowadzić do toczenia wrzenia na dużym ogniu. W każdym słoiku umieść 1 gałązkę koperku i 1/8 łyżeczki płatków czerwonej papryki. Zapakuj zieloną fasolkę do słoików, aby stały na końcach.
Kadzi wrzącą solankę do słoików, napełniając w granicach 1/4 cala blatów. Odrzuć czosnek. Słoiki uszczelniające z pokrywkami i pierścieniami.
Umieść w łaźni z gorącą wodą, aby były pokryte 1 Calem wody. Gotować na wolnym ogniu, ale nie gotować przez 10 minut do przetworzenia. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przetestuj słoiki, aby uzyskać dobre uszczelnienie, naciskając środek pokrywy. Nie powinien się ruszać. Przechowywać w lodówce wszelkie słoiki, które nie uszczelniają prawidłowo.
Niech pikle fermentować przez 2 do 3 tygodni przed jedzeniem.