Chrupiąca Marynowana Zielona Fasola

Chrupiąca Marynowana Zielona Fasola
Chrupiąca marynowana zielona fasola to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 60 porcjami. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 8 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz Koper, wodę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Chrupiąca I Pikantna Marynowana Zielona Fasola, Marynowana zielona fasola, oraz Marynowana Zielona Fasola dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wysterylizuj 6 (1/2 pint) słoików z pierścieniami i pokrywkami i utrzymuj ciepło. Przyciąć fasolkę szparagową do 1/4 cala krótszy niż słoiki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
2
W dużym rondlu wymieszaj ocet, wodę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać czosnek i doprowadzić do toczenia wrzenia na dużym ogniu. W każdym słoiku umieść 1 gałązkę koperku i 1/8 łyżeczki płatków czerwonej papryki. Zapakuj zieloną fasolkę do słoików, aby stały na końcach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
4
Kadzi wrzącą solankę do słoików, napełniając w granicach 1/4 cala blatów. Odrzuć czosnek. Słoiki uszczelniające z pokrywkami i pierścieniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
5
Umieść w łaźni z gorącą wodą, aby były pokryte 1 Calem wody. Gotować na wolnym ogniu, ale nie gotować przez 10 minut do przetworzenia. Schłodzić do temperatury pokojowej. Przetestuj słoiki, aby uzyskać dobre uszczelnienie, naciskając środek pokrywy. Nie powinien się ruszać. Przechowywać w lodówce wszelkie słoiki, które nie uszczelniają prawidłowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Niech pikle fermentować przez 2 do 3 tygodni przed jedzeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn