Chrupiąca Kapusta Z Makiem Z Nowego Stołu

Chrupiąca Kapusta Z Makiem Z Nowego Stołu
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać chrupiącą kapustę z makiem z ' Nowy Midwestern tabeli spróbować. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, masło, imbir, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klasyczny Kurczak z dzikim ryżem Hotdish z " nowego stołu Środkowego Zachodu, Klasyczna pieczeń wołowa z solą pistacjową z nowego stołu, oraz Staromodny ser z orzechami włoskimi i syropem portowym z " nowego stołu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić masło w małej patelni, doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, i gotować, aż zmieni kolor na brązowy na brzegach, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Niech masło usiąść na chwilę. Następnie odchylić patelnię i ostrożnie skropić zestaloną górną skórkę łyżką, uważając, aby usunąć jak najwięcej tej sztywnej białej piany. Umieścić go w małym naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wlać jasne złote masło do innego małego naczynia, a ciemniejsze brązowe resztki wlać na dnie patelni do naczynia zawierającego pianę. Można to zrobić z wyprzedzeniem, nawet dzień lub dwa przed; ghee trzyma dobrze w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
GheeGhee
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przygotuj przyprawy, bo gdy zacznie się gotowanie, pójdzie szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
5
Podgrzej swoją najszerszą patelnię na dużym ogniu. Poważnie, powinno być prawie komicznie oversize dla tej ilości kapusty. Jeśli nie masz nic większego niż regulowany 10-calowy, prawdopodobnie powinieneś ugotować to w dwóch partiach, aby uniknąć parowania—zamiast lekko zwęglenia—kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Gdy patelnia jest gorąca, dodać ghee i imbir. Imbir powinien natychmiast usmażyć. Wrzucić kapustę i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
ImbirImbir
GheeGhee
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać czosnek, tymianek, mak, sezam, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
MakowiecMakowiec
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
8
Kapustę rozłóż równomiernie i dalej smaż na bardzo dużym ogniu, mieszając co około 45 sekund, dając kapuście czas na karmelizację na dnie. Uważaj, aby nie palił się, ale pozwól, aby zrobiło się trochę ciemno na krawędziach. Gotować, aż kapusta utraci swój surowy smak, ale zanim całkowicie zwiotczy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
9
Dodaj zastrzeżoną pianę maślaną, wymieszaj, aby połączyć, przekształć się w naczynie do serwowania i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn