Chrupiąca czekolada kukurydziana
Przepis Corny Chocolate Crunch można przygotować w około 20 minut . Ten przepis pozwala na przygotowanie 20 porcji, każda zawiera 790 kalorii , 19 g białka i 16 g tłuszczu . Za 1,98 USD za porcję przepis ten pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się dobrze jako przystawka. Udaj się do sklepu i kup chipsy maślane, polewę czekoladową, popcorn i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Jest dostarczany przez Taste of Home. Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Chocolate Chip Strawberry Crunch Cookies , Healthier Cinnamon Crunch Sweet Potato Muffins i Zucchini and Carrot Crunch .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj popcorn, płatki zbożowe i chipsy kukurydziane; odstaw. W mikrofalówce rozpuść chipsy maślane i polewę cukrową; mieszaj, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Polać mieszanką popcornu i wymieszać.
Rozłóż na dwie natłuszczone formy do pieczenia o wymiarach 15 cali x 10 cali x 1 cal. Gdy będą wystarczająco chłodne, aby je wziąć do ręki, połam je na kawałki.