Chrupiąca biała fasola z olejem Chili

Chrupiąca biała fasola z olejem Chili
Przepis chrupiąca biała fasola z olejem Chili jest gotowy w około 1 godzinę i 55 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na 1,11 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 5. Jedna porcja zawiera 527 kalorii, 29g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz szarą sól, olej chili, liście szałwii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Chipotle Biały kurczak Chili z kukurydzą i białą fasolą {bezglutenowy}, Chrupiący Duszony kurczak z białą fasolą i Chile Verde, oraz Indyk Chili Z Białą Fasolą.

Instrukcje

1
W misce, niech fasola namoczyć w maślance na kilka minut, a następnie odsączyć na sitku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieścić sito na misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozgrzać 3/4 szklanki oliwy z oliwek i oleju chili w 10-calowej patelni na dużym ogniu. Podczas gdy olej jest ogrzewanie, posypać powłokę na fasoli i wstrząsnąć na sicie, aby dobrze pokryć fasolę. Powtórz z powłoką, która wpada do miski. Nie martw się, jeśli nie wchłoną całej powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Ostrożnie dodaj fasolę do gorącego oleju, rozłóż je na równą warstwę i gotuj bez mieszania, aż będą rumiane i chrupiące na dnie, 6 do 7 minut. Obróć szpatułką i brązowym po drugiej stronie, kolejne 5 do 6 minut, dostosowując ciepło, aby nie paliły się. Gdy są równomiernie rumiane, dodać pokrojony czosnek i brązowy przez kolejne 3 minuty. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
5
Dodaj chiles na patelnię i kontynuuj smażenie przez kolejne 15 sekund przed dodaniem szałwii. Łyżką szczelinową przełożyć fasolę na ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Saute aż liście włącz chrupiące, o 1 minutę. Top z skórką z cytryny, a następnie zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1
Powłoka ryżowa Arborio jest zdecydowanie najlepszą powłoką, jaką znam do niczego smażonego. Daje szczególnie chrupiącą skórkę do smażonych filetów rybnych, kalmarów, krewetek, bakłażanów i kotletów cielęcych. Równie dobrze możesz zrobić dużo, ponieważ dobrze trzyma się w zamrażarce, a trudno zmielić mniej niż 1 szklankę ryżu w blenderze. Jeśli masz młynek do przypraw, możesz zmniejszyć o połowę przepis.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż ArborrioRyż Arborrio
Filety RybneFilety Rybne
Kotlet CielęcyKotlet Cielęcy
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
KałamarnicaKałamarnica
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Arborio Rice Coating to jedno z niewielu miejsc, w których używam soli kuchennej. Sól morska i sól koszerna są zbyt ciężkie, aby utrzymać równomierne rozłożenie powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż ArborrioRyż Arborrio
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
3
Powoli doprowadzenie fasoli do gotowanego na wolnym ogniu pomaga zapobiec rozdwajaniu się skórek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1
1 szklanka ryżu Arborio
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż ArborrioRyż Arborrio
2
3 szklanki mąki uniwersalnej
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
1 szklanka kaszy mannej
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
4
2 łyżki soli kuchennej
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KuchennaSól Kuchenna
5
1 łyżeczka świeżo zmielonego czarnego pieprzu
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
6
Zmielić ryż w blenderze, aż bardzo dobrze. Włóż do miski i dodaj mąkę uniwersalną, kaszę manną, sól i pieprz. Wrzucić, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w zamkniętym pojemniku w zamrażarce, aby uzyskać maksymalną świeżość.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia100
Magazyn