Chrupiące bakłażany i pieczarkowe lasagne wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 858 kalorii. Na 4,48 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Sprawdza się jako danie główne śródziemnomorskie. 69 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zupę fasolową, mozzarellę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Chrupiąca Bakłażanowo-grzybowa Lazania, Cukinia - bakłażan-pieczarkowa Lazania, oraz Pieczony Bakłażan I Portobello Lasagne Z Grzybami.
Instrukcje
1
W głębokiej frytkownicy lub garnku z ciężkim dnem rozgrzej tyle oleju rzepakowego, aby wszedł w połowie boków garnka, do 375 stopni F. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Garnek
2
Umieść mąkę, jajka i bułkę tartą w 3 oddzielnych płytkich naczyniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Mąka Uniwersalna
Jajko
3
Dodaj wodę do naczynia z jajkiem. Pogłębiać plastry bakłażana przez mąkę, wytrząsając nadmiar. Następnie posmaruj bakłażana jajkami, a następnie bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Bakłażan
Mąka Uniwersalna
Woda
Jajko
4
Kładziemy panierowane plastry na ćwiartce i odstawiamy. Powtórz tę samą procedurę z czapkami portobello. Pracując w kilku partiach, smaż plasterki bakłażana i plasterki grzybów w frytkownicy, aż staną się złote, około 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Grzyby
5
Wyjmij je z frytkownicy na pół arkusza wyłożonego ręcznikami papierowymi. Bakłażan i grzyby przyprawić łyżką soli i pieprzu, po wyjęciu z frytkownicy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
Bakłażan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
6
W średniej wielkości rondlu ubijamy zupę i mleko. Doprowadzić go do gotować na małym ogniu. Wymieszać pesto i pomidory, aż dobrze włączone. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pomidor
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Mleko
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
7
Zdjąć z ognia i odstawić.
8
Chochla kilka uncji sosu pesto na dnie naczynia żaroodpornego. Na wierzch sosu nałożyć warstwę smażonego bakłażana. Łyżka równej ilości pomidorów na bakłażan. Chochla kilka uncji sosu pesto na pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Bakłażan
Pomidor
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
Chochla
9
Posypać parmezanem i dodać kilka plastrów mozzarelli. Top ser z pieczarkami i więcej sosu. Powtórz z resztą składników, kończąc sosem pesto i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Grzyby
Parmezan
Ser
SOS
10
Piec przez 20 do 25 minut, aż ser zacznie brązowieć i sos jest bulgotanie.