Chrupiące Warzywa

Chrupiące Warzywa
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawki? Chrupiące warzywa mogą być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 45 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 58 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka marchwi, chili-olej sezamowy, cukinia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest niesamowite. Spróbuj Ranch Dip & Crunchy Vegetables, Chrupiące Marynowane Warzywa, oraz Chrupiący Azjatycki kurczak i warzywa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki ubić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodaj cukinię, marchew, i squash, i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
3
Posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn