Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać chrupiące czekoladowe serca spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czekolady kora powłoki kwadraty, orzeszki ziemne, gładkie masło orzechowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Chrupiące Czekoladowe Serca, Chrupiące Karczochy Serca, oraz Chrupiące Serca Tofu dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mikrofalowe kąski czekolady w dużej szklanej misce na wysokości przez 2 minuty lub do momentu całkowitego stopienia, mieszając co 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikrofalówka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj masło orzechowe, mieszając, aż mieszanina zostanie dobrze wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Orzechowe
3
Łyżka płatków, orzeszków ziemnych i pianek. Wyłożyć patelnię 13 na 9 cali z folią; lekko nasmarować folią. Naciśnij mieszaninę na patelnię.