Crunchy Pea Salad może być właśnie tym bezglutenowym, bezmlecznym i laktoovo-wegetariańskim przepisem, którego szukałeś. Za 70 centów za porcję otrzymujesz przystawkę dla 6 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka , 25 g tłuszczu i łącznie 327 kalorii . 36 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Ten przepis z Taste of Home wymaga nasion selera, soli, pieprzu i groszku. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 10 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 78% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy to Kolorowa i chrupiąca sałatka z granatem i szpinakiem , Kolorowa, chrupiąca sałatka z jabłkiem i kurczakiem ze świeżą miętą i bazylią oraz Chrupiąca sałatka z dzikim łososiem alaskańskim .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj sos sałatkowy, majonez, sok z cytryny, nasiona selera, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Nasiona Selera
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodaj groszek i cebulę; wymieszaj. Tuż przed podaniem wmieszaj orzeszki ziemne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone