Chrupiąca Krówka Czekoladowo-Imbirowa
Chrupiąca czekoladowo-imbirowa Krówka może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz słodko-gorzkie chipsy czekoladowe, gingersnaps, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Fudge Chocolate Chip Ginger Cookies, Chrupiąca Miętowa Krówka, oraz Crunchy Fudge Drops.
Instrukcje
Nasmaruj 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia. Dolna linia patelni z paskiem folii aluminiowej lub woskowanego papieru wystarczająco długo, aby powiesić na 2 stronach patelni o około 2 cale. Tłuszcz folia lub papier woskowany.
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj skondensowane mleko, czekoladę i świeży imbir na średnim ogniu, aż czekolada stopi się i mieszanina zgęstnieje, około 5 minut.
Wyjąć z ognia i wymieszać zmiażdżone imbiry i połowę kandyzowanego imbiru.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na przygotowaną patelnię i posypać wierzch pozostałym kandyzowanym imbirem. Przechowywać w lodówce, aż do całkowitego Ustawienia, O 2 godziny.
Poluzuj boki folii z patelni nożem. Wyciągnij krówkę chwytając folię, a następnie przenieś krówkę na deskę do krojenia.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.