Chorizo, szpinak i ciecierzyca Saute

Chorizo, szpinak i ciecierzyca Saute
Chorizo, szpinak i ciecierzyca Saute może być tylko głównym daniem szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 543 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.33 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, sól i pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ciecierzyca, szpinak i grzyby Sauté, Szpinak Ciecierzyca & Heirloom Pomidor Krewetka Sauté, oraz Gulasz z ciecierzycy ze szpinakiem i Chorizo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelnię włożyć 1 łyżkę oliwy z oliwek, dodać chorizo, rozbijając w miarę gotowania. Po ugotowaniu wyjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać odsączoną ciecierzycę bezpośrednio do patelni i saute aż lekko rumiane, około 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Zdjąć z patelni, odstawić. W tej samej patelni, dodać kolejną łyżkę oliwy z oliwek i podsmażyć cebulę, grzyby, i karczochy serca, aż cebula są przezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy TacoTrójkolorowe Chipsy Taco
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać czosnek, gdy dopiero zacznie nabrać koloru, dodać szpinak i bulion z kurczaka. Przykryć i niech więdną na średnim płomieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Dodać chorizo i ciecierzycę, doprawić do smaku solą i pieprzem
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
6
Dekoruj parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia96
Magazyn