Chocolate Peanut Butter Globs może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 291 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 102 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz połówki orzechów pekan, jajka, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, Vegan Chocolate Peanut Butter Swirl Mousse Pie Z Chocolate Peanut Butter Agave Sauce, oraz Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia kilka arkuszy patelni z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
3
W misce ustawionej na gotującej się wodzie, stopić masło, 6 uncji czekolady chipsy, i niesłodzone czekolady, mieszając od czasu do czasu, aż tylko stopiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub ½ Szklanki) Niesolonego Masła, Pokrojonego W Kostkę
Z mikserem na niskim poziomie, powoli dodać mieszaninę czekolady do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Połączyć 1/3 szklanki mąki, proszku do pieczenia i soli w małej misce i złożyć go do mieszaniny czekolady z gumową szpatułką. W innej misce, połączyć orzechy włoskie, pekan, frytki z masła orzechowego, pozostałe 6 uncji chipsów czekoladowych, i łyżka mąki i złożyć go do mieszaniny czekolady. Z 2 łyżkami do zupy, upuść zaokrąglone kopce ciasta 1 cal od siebie na przygotowane patelnie z blachy.