Chocolate Chipotle Truffle Pops
Ten przepis służy 24. Jeśli 51 centów za porcję spada w budżecie, Chocolate Chipotle Truffle Pops może być spektakularny bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Mieszanka masła, śmietany, wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Czekoladowe Ciastka Z Truflami, Piernikowe Trufle, oraz Ciastko Ciasto Truflowe Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce umieścić posiekaną czekoladę.
Podgrzać krem w rondlu i usunąć tuż przed zagotowaniem.
Dodać wanilię i chili w proszku; wlać posiekaną czekoladę.
Pozostawić na 1 minutę, a następnie mieszać, aż będzie gładka.
Umieścić masło o temperaturze pokojowej w małej misce do mieszania i ubijać, aż będzie lekkie i puszyste.
Czekoladę wymieszać z masłem.
Wlać ganache do naczynia do pieczenia i równomiernie rozprowadzić. Schłodzić przez 1 godzinę.
Zgarnij czekoladę za pomocą małej łyżeczki do ciasta cookie, aby utworzyć kulki wielkości piłki golfowej.
Umieść lizak w górnej części każdego z nich.
Roztopić mleczną czekoladę i umieścić w misce. Delikatnie kręcić kulki czekolady do pokrycia.
Ułożyć na pergaminie i posypać solą morską.