Chocolate Chip-Peanut Butter Cakes
Chocolate Chip-Peanut Butter Cakes wymaga z grubsza 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 400 kalorii, 10g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru, soli, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Peanut Butter Chocolate Chip Mug Cakes, Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting, oraz Ciasto czekoladowe z masłem orzechowym ze specjalnym lukrem z masłem orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat masło orzechowe i masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym, aż kremowy; stopniowo dodawać cukier, bicie dobrze.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z mlekiem i wanilią.
Przesiać razem mąkę, proszek do pieczenia i sól; wymieszać z masłem orzechowym. Wymieszać z kęsami czekoladowymi.
Wlać ciasto do 7 nasmarowanych i posypanych mąką 5-x 3-calowych jednorazowych patelni z folii aluminiowej, wypełniając każdą patelnię do połowy pełną.
Patelnie ułożyć na blasze do pieczenia; posypać orzechową polewą.
Piec w 350 przez 55 do 60 minut lub aż długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Całkowicie schłodzić w patelniach na stojakach z drutu (około 20 minut).