Chocolate Chip Dyni Bread
Chocolate Chip Pumpkin Bread to bezmleczne przepis z 32 porcjami. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Jeśli masz mąkę, dynię, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Chocolate Chip Dyni Bread, Chleb Z Dyni Z Kawałkami Czekolady, oraz Chleb Z Dyni Z Kawałkami Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, cynamon, sól i sodę wymieszać w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny dyni, mieszając tylko do wilgotnego. Wymieszać z czekoladą.
Łyżka ciasto na 2 (8 x 4-calowe) patelnie Bochenek pokryte sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 1 godzinę i 15 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 10 minut w patelniach na stojaku z drutu i wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.