Chlebek jabłkowy Szybki z orzechami pekan Streusel

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek, więc spróbuj szybkiego chleba jabłkowego z orzechami pekan Streusel. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 483 kalorie, 5G białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, mąkę, zmielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Chleb Jabłkowy Streusel Pecan, {Oil Free} chleb jabłkowy z brązowym masłem z chipsami z toffi i cynamonem Pekan Streusel, oraz Ciasto kawowe z jabłkami Streusel (polewa orzechowa Streusel) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki z wyjątkiem masła w średniej misce i wymieszaj, aby połączyć.
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku. Płaszcz 9-na-5-calowy patelni bochenek z masłem; odstawić.
Umieść mąkę, cynamon, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, ziele angielskie i sól w dużej misce i ubijaj, aby napowietrzyć i rozbić wszelkie grudki. Odstawić.
Umieść jajka, olej, cukry i wanilię w średniej misce i ubijaj, aż jajka zostaną rozbite i mieszanina zostanie dokładnie połączona.
Dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki i mieszać, aż mąka jest po prostu włączone i nie ma białych smug (należy uważać, aby nie overmix). Złożyć w jabłka, aż po prostu równomiernie połączone. Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię bochenkową, popychając ją do narożników i wygładzając wierzch.
Wyjmij streusel z lodówki i za pomocą rąk posyp go równomiernie wierzchem, a następnie lekko wciśnij do ciasta.
Piec, aż chleb jest złoty brąz i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty, o 45 protokół.
Umieść patelnię na stojaku z drutu, aby ostygła przez 15 minut. Poprowadź nóż po obwodzie chleba i obróć go na stojak.
Ostudzić przez co najmniej 30 minut więcej przed krojeniem.