Chleb ziołowy z parmezanem
Bochenek ziołowy z parmezanem może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dodatków. Za 27 centów za porcję przepis ten pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 210 kalorii , 10 g białka i 4 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 12 osób. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Taste of Home wymaga ciasta chlebowego, płatków pietruszki, parmezanu i kopru włoskiego. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 30 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje niezbyt super ocenę spoonacular 33% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Parmesan Herb Millet Cakes , Banana Coconut Loaf With Tibetan Goji Berries i Blueberry Chia-Poppy Seed Loaf - Gluten and Dairy Free .
Instrukcje
Umieść ciasto w formie do pieczenia chleba o wymiarach 8 x 4 cali, wysmarowanej sprayem do pieczenia. Rozmroź zgodnie z instrukcją na opakowaniu. W małej misce wymieszaj ser, pietruszkę, czosnek, koperek i sól.
Posmaruj ciasto masłem; posyp mieszanką serową. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi objętość, około 2-1/2 godziny.
Piec w temperaturze 350° przez 20–25 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Wyjąć z patelni i odstawić na kratkę do ostygnięcia.