Chleb Ziołowy

Chleb Ziołowy
Chleb ziołowy zajmuje około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 6G białka, oraz 10g tłuszczu. Za 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką parmezan, koperek, zakwas i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, który można poprawić. Podobne przepisy to Maszyna do chleba Herb and crunch chleb pszenny, Pieczenie chleba: chleb Fetanowy i ziołowy, oraz Maszyna Do Chleba Świeży Chleb Ziołowy.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozłóż po jednej stronie każdego kromki chleba; zawiń Bochenek w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn