Chleb Z Orzechami W Puszkach Pomarańczowy
Ten przepis służy 9. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mąkę tortową, sól, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Listwy mocujące daty i nakrętki, Chleb Z Orzechami Pomarańczowymi, oraz Pomarańczowy Chleb Daktylowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 3 puste (14-uncjowe) puszki (takie jak resztki fasoli), otwarte na jednym końcu i nasmarowane i posypane mąką.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W małej misce wymieszać razem daktyle, pekan i skórkę pomarańczową; następnie wrzucić 2 łyżki mąki do herbu.
W innej misce ubijamy pozostałe 2 szklanki mąki, proszku do pieczenia, sody oczyszczonej i soli.
W mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę trzepaczki, masło śmietankowe, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodać cukier i nadal mieszać; następnie dodać jajko i mieszać aż do włączenia. Pracując w 3 partiach, na przemian dodawać mieszaninę mąki i sok pomarańczowy, dobrze mieszając po każdej
dodatek. Wymieszać z mieszaniną orzechów pokrytych mąką.
Łyżka ciasto do puszek, napełniając je 3/4 pełne.
Przenieść puszki do blachy i piec, aż dmuchane, złoty kolor, i firmy, o 50 protokół.
Niech chleb ostygnie w puszkach przez 5 minut przed demontażem lub niech całkowicie ostygnie w puszkach i zawiń jako prezent.