Chleb z cukinią VI
Chleb z cukinii VI może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko na przepis na poranny posiłek. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 603 kalorie. Ten przepis służy 6. Jeśli masz zmielony cynamon, olej roślinny, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Naptime Chef ulubiony chleb z cukinią (lub muffinki z cukinią), Chleb Z Cukinią, oraz Chleb Z Cukinią.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali. Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i cynamon przesiać.
W dużej misce ubij jajka z cukrem przez 10 minut. Stopniowo dodawać olej i ubijać jeszcze przez dwie minuty.
Wymieszaj z ekstraktem z cytryny, cukinią i orzechami pekan. Złożyć mieszankę mąki, aż równomiernie nawilżona; nie overmix.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta.