Chleb Z Cukinią Pełnoziarnistą
Chleb z pełnoziarnistej cukinii wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 3. Na 3,38 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten poranny posiłek ma 2004 kalorie, 41g białka, oraz 50 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 123 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukinii, soda oczyszczona, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Spróbuj Chleb Z Cukinią Pełnoziarnistą, 100% Pełnoziarnisty Chleb Z Cukinią, oraz 100% Pełnoziarnisty Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj trzy Patelnie bochenkowe 8x4 cali i odstaw na bok.
W dużej misce, ubić razem jajka, miód, brązowy cukier, olej i wanilia.
Połączyć mąkę pszenną, mąkę uniwersalną, cynamon, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać z mokrymi składnikami do zwilżenia. Delikatnie wymieszać cukinię i orzechy włoskie, aż równomiernie rozłożone. Podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie.
Piec przez 50 do 60 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy nóż włożony do korony wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni, aż ostygnie wystarczająco, aby dotknąć, a następnie skręcić na stojaku z drutu, aby całkowicie ostygnąć. Owiń w folię lub przechowuj w plastikowej torbie, gdy jest chłodny.