Chleb Z Cukinią Z Kawałkami Czekolady
Chocolate Chip zucchini Bread to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Ten poranny posiłek ma 532 kalorie, 9g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 294 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka proszku do pieczenia, cukinia, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chleb Z Cukinią Z Kawałkami Czekolady, Chleb Z Cukinią Z Kawałkami Czekolady, oraz Chleb Z Cukinią Z Kawałkami Czekolady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Tłuszcz i mąka dwie 4x8-calowe patelnie bochenkowe.
Jajka ubić w dużej misce, aż będą lekkie i spienione; wymieszać w oleju roślinnym, cukrze, ekstrakcie waniliowym i cukinii, aż do całkowitego połączenia.
Mąkę, kakao w proszku, sól, sodę oczyszczoną i proszek do pieczenia ubić razem w osobnej misce.
Wymieszać mieszaninę mąki do mieszaniny cukinii.
Wymieszać z posiekanymi orzechami włoskimi i kawałkami czekolady.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni bochenkowych.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona w środek bochenka wyjdzie czysta, około 1 godziny.
Pozostaw do ostygnięcia w patelniach na 10 minut przed wyjęciem, aby zakończyć chłodzenie na stojakach z drutu.