Chleb Z Ciasta Ziołowego
Herb Ciasto Chleb jest bez nabiału przepis z 12 porcjami. Ten pałkarz ma 142 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Za 9 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, i 21 powiedziałby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, margarynę, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 15 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczenie Chleba: Herbed Ciasto Chleb, Old Virginia Ciasto Chleb, oraz Chleb W Cieście Rozmarynowym.
Instrukcje
Połącz 2 szklanki mąki, soli, cukru i drożdży w dużej misce. Dodaj wodę, tłuszcz, pietruszkę, rozmaryn i tymianek. Użyj miksera elektrycznego, aby ubijać na niskich obrotach przez 1 minutę, często skrobając miskę. Obróć mikser na średni i ubijaj przez dodatkową 1 minutę, często skrobając miskę. Dodaj pozostałą 1 szklankę mąki; mieszaj, aż będzie gładka. Zeskrob ciasto z boków miski. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce na 35 do 40 minut.
Nasmaruj Bochenek 9x5. Wymieszaj ciasto, pokonując około 25 uderzeń. Zeskrob ciasto na natłuszczoną patelnię; poklep posypanymi mąką rękami. Przykryj patelnię.
Niech ciasto wyrośnie w ciepłym miejscu, aż podwoi się, około 30 minut. Nie dopuść do nadmiernego wyrośnięcia ciasta.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Piec w nagrzanym piekarniku, aż Bochenek zabrzmi pusto po stuknięciu w dno, 40 do 45 minut.
Wyjmij z patelni i ostudź na ruszcie.