Chleb Z Boczkiem Orzechowym
Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać paski boczku, biszkopt/pieczenia mix, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boczek Parmezan Chleb Orzechowy, Wypiek Chleba: Orzechowy Chleb Morelowy, oraz Boczek, cebula i orzech Kugelhopf dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć biszkopt mix, mleko, jajka, cebula i sos pieprzowy tylko do zwilżenia. Wymieszać z serem, boczkiem i orzechami włoskimi.
Rozłóż do nasmarowanego 9-calowego. x 5-po. patelnia bochenkowa.
Piec w temperaturze 350° przez 48-52 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.