Chleb Truskawkowo-Orzechowy

Chleb Truskawkowo-Orzechowy
Chleb truskawkowo-orzechowy to bezmleczne i wegetariańskie chleb. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 184 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, truskawki, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Eggless Strawberry Bread-wegański chleb truskawkowy, Listwy mocujące daty i nakrętki, oraz Batoniki do żucia z owocami i orzechami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Smarować dno tylko z dwóch 9x5-lub 8x4-calowych patelni Bochenek ze skróceniem; lekko mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
Lekko rozgnieść truskawki; odstawić. W dużej misce wymieszać cukier i olej. Wymieszać jajka, aż dobrze się wymieszają. Wymieszaj truskawki, aż dobrze wymieszasz. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem orzechów tylko do zwilżenia. Wymieszać z orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
TruskawkiTruskawki
CukierCukier
JajkoJajko
OrzechyOrzechy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do patelni.
4
Piec od 1 godziny do 1 godziny 10 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut. Poluzuj boki bochenków z patelni; usuń z patelni do stojaka z drutu. Ostudzić całkowicie, około 2 godzin, przed krojeniem. Owinąć szczelnie i przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 dni lub przechowywać w lodówce do 10 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn