Chleb tostowy z brokułami: Pancotto con Broccoli
Chleb tostowy z brokułami: Pancotto con brokuły wymaga około 40 minut od początku do końca. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz jednodniowy chłopski chleb, parmezan, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 92%. Podobne przepisy to Jak Spiralizować brokuły: makaron z brokułami czosnkowymi z prażonymi orzechami pinii, Brokuły / Herbed Hollandaise Sauce/ Tosty Bułka Tostowa, oraz Brokuły z Herbed Hollandaise sosem i tosty bułka tarta.
Instrukcje
Doprowadzić 8 quarts wody do wrzenia toczenia i dodać 2 łyżki soli.
Dodać brokuły i gotować do miękkości, o 6 protokół.
Odcedzić, odstawić płyn do gotowania i odstawić.
W 12-calowym rondlu rozgrzej oliwę z oliwek, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Dodać połówki czosnku i papryki chile i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 5 protokół.
Podczas gdy czosnek i pieprz gotować, pokroić odsączone brokuły na małe różyczki, o 1/2-cala każdy.
Dodać chleb na patelnię z kilkoma chochlikami wody brokułowej. Następnie dodać brokuły, doprawić solą i gotować na wolnym ogniu od 4 do 5 minut.
Dekoruj oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i startym parmezanem.