Chleb Sodowy Z Koprem Włoskim

Chleb Sodowy Z Koprem Włoskim
Fennel Soda chleb może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Jeśli masz pod ręką cukier, maślankę, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Golden Raisin-Fennel Semolina Soda chleb z maślanką-masło pomarańczowe, Pieczenie chleba: chleb sodowy z suszoną żurawiną, oraz Autentyczny Irlandzki Chleb Sodowy (Maszyna Do Chleba).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj okrągłą patelnię tortową o średnicy 10 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól, cukier i nasiona kopru włoskiego. W innej misce wymieszaj jajka, maślankę i roztopione masło. Mokre składniki wymieszać z mieszanką mąki, aż do wymieszania za pomocą dużej łyżki. Łyżka ciasto do przygotowanej patelni. Kropka z 3 łyżkami schłodzonego masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
MaślankaMaślanka
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
3
Piec około 1 godziny w nagrzanym piekarniku, lub do momentu, gdy nadmuchane i złoty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pokroić w kliny i podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn