Chleb Schlotsky ' ego
Chleb Schlotsky ' ego to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mąki kukurydzianej, sody oczyszczonej, mąki chlebowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Chleb Owsiany (Maszyna Do Chleba/Wypiekacz Do Chleba), Skinny Minny Lemon Poppy Bread (fruit Loop Bread), oraz Mały Ultra-Lekki Zdrowy Francuski Chleb Bochenek (Abm) Chleb Maszyna.
Instrukcje
W małej misce wymieszać ciepłą wodę, cukier i drożdże. Wymieszać do rozpuszczenia i odstawić.
W dużej misce rozpuścić sody oczyszczonej z 1 1/2 łyżeczki ciepłej wody.
Dodaj ciepłe mleko, sól i jedną szklankę mąki. Ubić trzepaczką do gładkości. Ubić w mieszaninie drożdży i pozostałej mąki. Ciasto powinno być grube, lepkie i gładkie.
Przygotuj 2 patelnie z nieprzywierającym sprayem. Patelnie z mąką kukurydzianą.
Umieść 1/2 ciasta na każdej patelni. Ciasto będzie rozprzestrzeniać się w czasie narastania. Spryskaj wierzch ciasta nieprzywierającym sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić na godzinę.
Powtórz rozpylanie chleba nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Piec w rozgrzanym 375 stopni F (190 stopni C) przez 20 minut.
Pozostawić do ostygnięcia na godzinę przed krojeniem.