Chleb miodowo-pszenny III

Chleb miodowo-pszenny III
Chleb miodowo-pszenny III jest Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, ciepłe mleko, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 46 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Dobrze sprawdza się jako chleb. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Pieczywo Pełnoziarniste Miodowe: Pęknięta Pszenica, Chleb pszenny miodowy mamy, oraz Chleb Pszenny Miodowy.

Instrukcje

1
Umieść ciepłą wodę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posypać drożdże, mieszać do rozpuszczenia i odstawić do kremowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
3
Dodaj ciepłe mleko, miód, olej, sól i 1 1/2 szklanki mąki uniwersalnej; dobrze wymieszać. Wymieszać z mąką pszenną i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących1 łyżeczka Drożdży Szybko Rosnących
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Dodaj pozostałą mąkę uniwersalną, 1/2 szklanki na raz, aż ciasto będzie miękkie i wykonalne(może zostać trochę mąki).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
5
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i zagnieść, aż będzie gładkie i elastyczne, około 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
6
Umieść w lekko naoliwionej misce i obróć ciasto, aby nasmarować wierzch. Przykryć miskę wilgotną szmatką i odstawić do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi objętość, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Lekko posmaruj patelnię bochenkową 9x5 cali. Rozwałkuj ciasto i obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię. Uformuj ciasto na bochenek i umieść na przygotowanej patelni. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce, aż podwoi rozmiar, o 45 protokół. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 minut lub do momentu, gdy góra będzie złotobrązowa, a spód bochenka wydrążony po naciśnięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Wyjąć bochenek z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn